Cerem ,cerem, dar să nu uităm să mai și mulțumim !

           multumeste

            Doi îngeri stăteau în cer și unul din ei se odihnea mereu, foarte rar părăsea locul care le era hărăzit, iar celălalt călătorea constant între Dumnezeu și oameni. Ingerul care stătea tot timpul , mai plinuț de fel, l-a întrebat pe celalalt:

–          Te văd foarte slăbit .De ce zbori tot timpul între oameni și Dumnezeu și nu stai deloc să te odihnești?

–          Eu duc mesaje de la oameni la Dumnezeu, acele mesaje care încep cu: “Doamne Dumnezeule, ajută-mă te rog…” Dar de ce tu te odihnești atât de mult?

–          Si eu duc mesaje de la oameni la Dumnezeu, dar acele mesaje care încep cu…”îți mulțumesc Doamne”.

O minunată poveste din care cu toții avem de învățat. Cerem , cerem și iar cerem , dar măcar din când în când, să nu uităm să mai și mulțumim !

6 comentarii la articolul “Cerem ,cerem, dar să nu uităm să mai și mulțumim !

  1. Ingerul lui Iov cred ca era , fix ca acel inger mai…sedentar si culmea , Dumnezeu a auzit mai repede mesajul purtat de el decat cel al ingerului …calator . Concluzia : Dumnezeu aude intotdeauna rugamintile oamenilor mai ales daca acestea incep cu : ITI MULTUMESC DOAMNE si FACA-SE VOIA TA . Respect M. Cooper si , sa ai parte doar de binecuvantari in aceasta minivacanta daca nu pentru altceva , macar pentru a avea pentru ce-I multumii lui Dumnezeu !

  2. E bine să punem la muncă ambii îngeri, deci după fiecare ”Doamne ajută!” să urmeze și un ”Doamne muțumescu-ți!”. O zi de sărbătoare frumoasă, dragă prietene!

    • Asa este, draga Petru…sa le facem bine amandurora, inclusiv pentru linistea sufletului nostru ! O zi minunata sa ai , cu mult soare prin suflet ! 🙂

Lasă un comentariu