O femeie de 69 de ani nu s-a mai folosit de fonduri de 15 ani și spune că este fericită…

Trăieşte fără bani! O femeie de 69 de ani nu s-a mai folosit de fonduri de 15 ani. Această știre am citit-o în Ziarul financiar(2015). M-a impresionat foarte mult această femeie , care iată a decis să aibă un fel de viață personală care o face , cu adevărat , fericită. 

Heidemarie Schwermer, o femeie în vârstă de 69 de ani din Germania, a renunţat să se mai folosească de bani de mai bine de 15 ani. Nici măcar nu foloseşte vreun card bancar şi mărturiseşte că niciodată nu a fost atât de fericită!     Citeste mai mult

Top 10 citate celebre…de la Adrian Păunescu citire

         Adrian Păunescu a fost un autor, critic literar, eseist, director de reviste, poet, publicist, textier, scriitor, traducător și om politic român. Anul nașterii: 20 iulie 1943, Comuna Copăceni, Sîngerei.
         Iată câteva din cele mai frumoase citate pe care ni le-a lăsat ,spre liniștea sufletului și neliniștea minții :

1.Între o lacrimă și o fântână arteziană mai rămâne atât:Dreptul la rană

2.Virgula e punctul care plânge

3.Asist întâmplător la spectacolul prostiei lumii şi parcă aş vrea să-mi iau abonament

4.Două lucruri sunt imposibile în viață: a vedea cu ochii pe Dumnezeu și a povesti dragostea Citeste mai mult

Iubirea este Lumina care îi luminează pe cei ce o oferă şi o primesc…

lentila iubiriiMarele om de ştiinţă al umanităţii, ALBERT EINSTEIN (1879-1955) îi trimite fiicei sale LIESERL EINSTEIN o scrisoare care conţine „Teoria universală a iubirii”. La finele anilor 1980, fiica marelui geniu a donat 1.400 de scrisori redactate de tatăl său Universităţii Ebraice din Ierusalim, cu menţiunea de a nu fi publicate decât după minim două decenii de la moartea tatălui său. Scrisoarea de mai jos este una din cele 1.400 de scrisori adresate fiicei sale.

„Când am propus teoria relativităţii, foarte puţini oameni m-au înţeles, iar ceea ce urmează să destăinui umanităţii acum, se va ciocni de neînţelegerea şi prejudecăţile din această lume.

Te rog să păstrezi aceste scrisori atât timp cât este necesar, ani, decenii, până când societatea este suficient de avansată pentru a accepta ceea ce voi explica mai jos.

Citeste mai mult

Top 10 citate celebre…de la Norman Cousins citire

           
           Norman Cousins a fost un jurnalist, eseist, critic literar și activist pentru pace american, de origine evreu.Cousins a fost vreme de mai multe decenii redactorul revistei liberale „Saturday Literature Review”.
Anul nașterii: 24 iunie 1915, Union City, New Jersey, Statele Unite.
          Iată câteva din cele mai frumoase citate pe care ni le-a lăsat ,spre liniștea sufletului și neliniștea minții :

1.Nimeni nu cunoaşte cu adevărat prea multe ca să fie un pesimist

2.Înţelepciunea constă în anticiparea cunoştinţelor

3.Tragedia vieții nu este moartea, ci ceea ce lăsăm să moară în interiorul nostru în timp ce trăim

4.Am învăţat să nu subestimez niciodată capacitatea de regenerare a minţii şi a corpului omenesc – chiar şi atunci când perspectivele par cele mai sumbre. Forţa vieţii poate fi cea mai puţin înţeleasă forţă de pe pămân Citeste mai mult

Cere și ți se va da, dar nu uita să și mulțumești !

„Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide”(Matei 7:7), și tot El a fost cel care a spus: „Toate câte cereți, rugându-vă, să credeți că le-ați primit și le veți avea”.(Marcu 11:24)

Este bine ca atunci când cerem ceva , și n-i se dă , să și mulțumim celui căruia i-am făcut solicitarea….din păcate , de multe ori uităm să o mai facem, inclusiv când cererea noastră este spre  mai Sus … Citeste mai mult