Despre mine

         Sunt atâția ș-atâția prieteni de „vreme bună” în jurul tău ,dar când pornește furtuna (când îți merge mai prost, vreau să spun) , privește prin preajmă și vezi câți mai rămân alături de tine…

Eu îmi propun să fiu (și) un prieten de „vreme rea” pentru tine. Am o anumită vârstă , am trecut prin multe-n viață , muncesc (încă) pe o poziție , dragă mie(management), am citit și citesc mereu tot ce-mi place ,am lucrat și lucrez(încă) cu mulți oameni ; toate astea, și nu numai, sper să mă ajute să contribui și eu la o îmbunătățire a atitudinii tale vizavi de viața de zi cu zi, convins fiind că nivelul de atitudine al fiecăruia dintre noi determina ALTITUDINEA….

Dacă îți plac ideile mele citește -le, dacă nu ignoră-le ,eu oricum le voi scrie pentru a mă  ajuta ,inclusiv,  pe mine. 

În esență , scopurile mele ,  sunt două la număr :

  1.  Să termin înainte ca tu să termini  de a mai fi atent , adică , înainte    ca să te  plictisesc.
  2.  Să spun ceva care să-ți schimbe viața în mai bine ,măcar un „țîr” , ceea ce  pentru mine ar conta enorm.

Despre mine: m-am născut și am copilărit într-un  frumos orășel din inima Transilvaniei, cu oameni frumoși -Iernut și trăiesc la Târgu Mureș, o altă minunăție de oraș, cu oameni la fel de minunați. Sunt căsătorit și am două fete minunate .

M-aș bucura dacă aș reuși să fiu pentru tine acel „picuț” de lumină în plus din viața ta de zi cu zi , asta pentru că” O lumânare nu pierde nimic , dacă aprinde  altă lumânare”.

                                   Al tău prieten de orice vreme și de orice vremuri,

                                             Cornel Măhăcean (M. Cooper)