Ce spune despre tine luna în care te-ai născut

 

          Luna în care te-ai născut poate avea o influenţă covârşitoare asupra temperamentului tău, indicând anumite aptitudini, nevoi, calităţi sau defecte.

Mai mult, luna în care te-ai născut este cea care îţi guvernează anii de formaţie care apoi se răsfrâng asupra perioade de maturitate.

Aşadar, vezi în ce mod vorbeşte despre tine luna când ai venit pe lume :

Ianuarie

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, numărul 1 îţi va conduce primii ani din viaţă. Apoi, această perioadă a anului te face independent, analitic şi un lider înnăscut.

Eşti creativ şi dai dovadă mereu de un fel de unicitate care te ajută să ieşi mereu în evidenţă dintr-o mare de oameni.

Totodată, ai tendinţa de a fi uşor egocentric şi de a lua decizii fără consultarea celor implicaţi, ceea ce i-ar putea face să creadă că eşti nechibzuit.

Februarie

Pe acelaşi principiu ca în cazul lunii anterioare, luna februarie îţi aduce ca factor dominant în viaţă cifra 2.

Eşti în mod special intuitiv, ai o voce interioară puternică şi alergi toată viaţa după echilibru.

Relaţiile înseamnă aproape totul pentru tine, de aceea vei petrece mare parte din viaţă căutându-şi jumătatea.

Martie

Pentru cei născuţi în martie tot ce are legătură cu numprul 3 le va fi ca o stea norocoasă, număr care, de altfel, va apărea predominant în viaţa lor.

Dacă eşti născut într-una dintre zilele acestei luni, vei trăi frecvent experienţa de a fi la locul potrivit, în momentul potrivit. Altfel spus, ar trebui să fii un om norocos care întâlneşte oportunităţi peste tot în drumul lui.

Îţi poate fi destinată faima şi, cel mai probabil, vei fi mai bogat decât mulţi din jurul tău.

Însă, toate aspectele pozitive pot deveni o uşoară povară pe care trebuie să o porţi cu grijă – îţi va fi greu să ai relaţii şi să rămâi fidel.

Aprilie

Cifra 4 îţi va influenţa în particular primii ani din viaţă, suficient de elocvent încât să-i simţi prezenţa sub diverse forme.

Eşti născut cu abilităţi de lider, nu îţi lipseşte ambiţia, iar carisma ta îi face pe toţi din jurul tău să graviteze în jurul tău. Vei avea parte de iubiri mari şi de prietenii trainice.

Nu duci lipsă de creativitate sau inteligenţă, dar pentru perioade temporare poţi fi acuzat de un temperament nu tocmai suportabil, din variate motive.

Mai

La fel ca în cazul lunii aprilie, doar că de data asta cifra 5 va marca în mod evident anii tinereţii.

Esenţială pentru tine este auto-exprimarea, iar cei mai mulţi născuţi în luna asta devin actori, muzicieni, scriitori sau ar putea deveni cu uşurinţă şi bucurându-se de talent din plin.

Dacă eşti născut în luna mai, vei trăi mereu cu necesitatea avidă de libertate. Ai un respect mare faţă de tot ce înseamnă autoritate şi o credinţă de neclintit în căsătorie.

Legi prietenii de valoare şi socializezi o mare parte din viaţă cu patos.

Iunie

Pentru cei născuţi în luna iunie, numărul 6 este extrem de important pentru întreaga lor viaţă.

De obicei, nativii acestei luni sunt romantici şi foarte geloşi, complicându-şi viaţa intimă foarte mult de-a lungul vieţii.

Dacă te-ai născut în luna iunie, o carieră artistică, care să îţi stimuleze creativitatea ţi se va potrivi perfect.

Iar cel mai mare minus este cel al tendinţei de a vorbi uneori prea mult despre ceilalţi, câteodată chiar răspândind zvonuri.

Iulie

Nativul lunii iulie are un caracter frumos – este sincer, onest, empatic, preocupat profund de familie şi prieteni.

Va face multe sacrificii pentru a-i proteja pe cei dragi şi pentru a-şi păstra prieteniile.

Uneori poţi da dovadă de cinism, ceea ce îi va enerva cumplit pe cei din jurul tău.

August

Dacă eşti guvernat de această lună a naşterii, cifra 8 se va identifica cu destinul tău, fiind cifra asociată ambiţiei, succesului, bogăţiei.

Eşti un iubitor, cele mai mari câştiguri le proiectezi în căsnicie şi starea de bine a celorlalţi.

Una dintre cele mai mari probleme ale tale are legătură cu sănătatea precară cauzată de munca în exces.

Septembrie

Cei născuţi în luna septembrie îşi formeză caracterul în funcţie de cifra 9 care le va garanta mai multe roluri de-a lungul vieţii.

Dacă eşti născut într-una dintre zilele lunii septembrie eşti foarte inteligent şi extrem de spiritual, dar ţinzi să iei toate adversităţile foarte personal.

Cea mai mare slăbiciune a ta este faptul că devii depresiv ori de câte ori îţi pierzi credinţa în tine şi în Dumnezeu, ceea ce faci destul de des.

Octombrie

Pentru cei născuţi în octombrie, numărul 10 (care este în sine o vibraţie mai mare decât 1) va fi cel mai semnificativ.

Asta va face din tine o persoană norocoasă în mod natural – când îţi proiectezi un scop, un ideal, aproape întotdeauna ţi-l îndeplineşti.

Dezavantajul personalităţii tale constă în contradicţiile cu care te naşti şi de asemenea în tendinţa de a fi răzbunător şi de a nu-ţi controla resentimentele.

Noiembrie

Numărul 11, vibraţia numărului 2, îţi va ghida paşii în viaţă. Karma acestei cifre te ajută să fii puternic psihic, carismatic, empatic, pozitiv.

Cu toate astea, uneori poţi fi copleşit de propria sensibilitate şi imediat devii controlat de un stres atât de puternic care îţi poate genera probleme de sănătate psihică, Cuma r fi oboseala cronică sau chiar depresia.

Decembrie

Cei născuţi în luna decembrie au o afinitate puternică pentru numărul 12 (o vibraţie mai mare decât 3), fiind alcătuit din energiile numerelor 1 şi 2.

1 este cifra noilor începuturi, 2 numărul dualităţii şi al balanţei.

A fi născut în decembrie înseamnă a avea un stil de viaţă de filozof pragmatic care valorifică stabilitatea.

Eşti, de asemenea, o persoană norocoasă, bogăţia şi iubirea te vor găsi cu uşurinţă. Se poate să ai o viaţă socială foarte activă, iar din când în când îţi vei ignora responsabilităţile pentru că vei găsi câteva nimicuri foarte importante.

Sursa : one.ro

Oare chiar să aibă dreptate J.P. Morgan , când spune că  „Milionarii nu au astrologi , miliardarii au întotdeuna.” ?

Ș-apoi cum bine ne spunem mulți dintre noi :”Îmi place sa citesc horoscopul, este singurul loc unde am iubit(ă), bani și îmi merge bine.”:):):)

9 comentarii la articolul “Ce spune despre tine luna în care te-ai născut

 1. Pe bune , chiar crezi in chestiile astea ? Respect , si-ti doresc sa ai o saptamana care sa-ti implineasca toate dorintele , chiar si pe acelea mai ….deosebite 😉 !

 2. Cred că mai mult m-a influențat cifra 6, decât 4, dar aprilie, fiind o lună de primăvara, mi-a oferit din prospețimea ei primăvăratică, dorința și energia de a persevera sau de a o lua de la început, când e cazul.
  Toate cele bune și frumoase, dragă prietene! 🙂

  • Ma bucura mult starea de de bine prin tot ceea ce faci si exprimi, draga Petru ! Din partea mea sa ai parte de bine in toate !
   O zi excelenta ! 🙂

 3. Foarte interesant! Mă rog, nu e o regulă, căci fiecare este un „univers” în sine, cu regulile lui. Dar unele lucruri se potrivesc frumos.
  Zile senine! 🙂

Lasă un comentariu