Suntem oare pe mâini bune ?

Imagini pentru incotro ne indreptamMacron, noul președinte francez, nu are copii.
Cancelarul german Angela Merkel nu are copii.
Premierul britanic Theresa May nu are copii.
Primul ministru italian Paolo Gentiloni nu are copii.
Olandezul Mark Rutte, Ștefan Löfven din Suedia, Xavier Bettel din Luxemburg, Nicola Sturgeon din Scoția – toți nu au copii.
Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, nu are copii.

Deci, un număr extrem de disproporționat de oameni care iau decizii cu privire la viitorul Europei nu au o miză personală directă în acel viitor.
– (Terrye Newkirkf)

Să mai completăm lista:
Iohannis nu are copii.
Iliescu n-a avut copii.
Cioloș nu are copii… 🙂

Sursa : ziarulrealitatea.ro

        Simple constatări  care se potrivesc de minune. …concluziile le poate trage fiecare.

Comentariile sunt de prisos, da’ parcă ceva tot mă „zgândăre”…totuși  Băse’ are doi copii și ne-a condus înspre „nicăieri”…bine zice românul când spune că (totuși) „omul sfințește locul”.

8 comentarii la articolul “Suntem oare pe mâini bune ?

 1. Analiza de față este luată de pe ziarulrealitatea.ro și lucrul acesta mă bucură întrucâtva. Adică măcar nu este „gândită” de dvs., ci numai „vi s-a părut” că este o găselniță interesantă. Că nici nu e. Unii oameni au copii, iar alții nu. Chiar dacă din fericire eu am, nu mi se pare drept să emit niște judecăți cu privire la acest lucru. Păi dacă omenia, cumulul acesta de trăsături etico-morale ar consta numai într-atât, ar fi foarte evident atunci cine-i bun și cine nu e… Ce s-ar mai simplifica toate, nu? Vă rog să mă scuzați pentru acest comentariu, e ok dacă îl ștergeți. Eu voi continua să vă citesc, pentru că am găsit multe alte „vorbe bune”, până azi.

 2. Nici eu nu am copii, dar am nepoți pe care îi iubesc foarte mult. De asemenea îi îndrăgesc pe toți copiii, mai ales când îi văd că sunt buni, inteligenți și frumoși. Destinul are un alt plan cu cei care nu au avut șansa să aibă urmași, tot pe bază de iubire, pentru copiii părăsiți de părinți fără inimă.

  • Jos palaria pentru toti oamnenii care sunt OAMENI , indiferent ca au sau nu copii !
   Tot binele din lume ti-l doresc , draga prietene de peste deal !

 3. Ziua bună!
  Mda, vor fi destui care să zică că aceste „simple concidențe” nu înseamnă nimic. Doar…. „coincidențe”!? Oare să fie chiar așa? Greu de dat un răspuns. Căci de orice parte ar fi acest răspuns, tot lasă loc de interpretări și suspiciuni. De ce atât de mulți conducători în această situație?
  Rămâne să ne lămurim….

Lasă un comentariu