Menirea spirituală a celor 12 semne zodiacale

sursa poza: https://pixabay.com/en/horoscope-sign-zodiac-96309/

Intr-o buna dimineata, Dumnezeu si-a privit cei 12 copii intrebandu-se ce le mai lipseste. Deodata dorinta de a-i inzestra cu vointa omeneasca I-a luminat fata. Unul cate unul, fiii au pasit pentru a-si primi darul divin:

Tie Berbecule, iti harazesc prima mea samanta pe care o poti sadi cu onoare. Pentru fiecare samanta care va rodi, inca un milion va rodi in mana ta. Tu nu vei avea timp sa vezi crescand nici una dintre acestea pentru ca tot ce insamantezi va rodi cu prisosinta. Tu vei fi primul care va sadi in mintea umana Ideea Mea. Dar nu este datoria ta sa hranesti Ideea. Viata ta este actiune si sigurul tau scop este sa-l faci constient pe om de Creatia Mea. Celui care isi indeplineste menirea ii daruiesc virtutea respectului de sine. Tacut, Berbecul a pasit spre locul sau.

Pe tine, Taurule, te inzestrez cu puterea de a preface samanta in substanta. Munca ta este mareata si are nevoie de rabdare. Tu trebuie sa implinesti tot ce a fost inceput, altfel semintele vor fi risipite in vant. Nu te vei indoi niciodata de puterea ta, nu-ti vei schimba gandul la mijlocul drumului si nu vei depinde de altii pentru a-ti desavarsi opera. Iti ofer taria, foloseste-o intelept! Si Taurul reveni supus la locul sau.

Tie, Geamanule, iti sunt sortite intrebarile fara raspuns, ca sa poti arata tuturor ceea ce vede si simte omul in jurul sau. Tu nu vei sti niciodata de ce acesta vorbeste sau asculta, dar in cautarea intelesurilor adanci ale lumii vei afla darul Meu: cunoasterea. Iar Geamanul, ingandurat, pleca.

Pe tine, Racule, te investesc cu datoria de a-ti invata semenii ce este emotia. Tu vei starni rasul sau lacrimile; astfel, tot ceea ce ei vor vedea si vor gandi le va trezi multumire si bucurie sufleteasca. Pentru aceasta primeste in dar familia pe care tu o poti inmulti. Si Racul se retrase timid.

Tu, Leule, ai menirea sa arati intregii lumi creatia Mea plina de stralucire. Dar sa te ingrijesti de mandria ta si intotdeauna sa iti dai seama ca este opera Mea, iar Creatorul este unic. Daca vei uita aceasta, oamenii te vor dispretui. Tu vei indeplini totul cu ardoare si orice vei face va fi spre binele tuturor. Pentru aceasta ai nevoie de nobletea cu care te inzestrez. Leul pasi maiestuos spre locul sau.

Tie Fecioara, iti este dat sa cercetezi tot ceea ce omul a faurit in lumea pe care I-am daruit-o. Tu vei scruta patrunzatoare drumurile sale si-l vei preveni cand greseste. Astfel, creatia poate atinge desavarsirea prin tine. Pentru aceasta vei primi puritatea gandirii. Fecioara pleca privind atent in jurul sau.

Tu, Balanta, ai misiunea de a-l ajuta pe om sa fie constient de indatoririle sale fata de ceilalti. Asa, el poate invata sa traiasca sentimentul fraternitatii si va capata deprinderea de a descoperi fata ascunsa a actiunilor sale. Te voi trimite oriunde este dezbinare, iar pentru stradania ta infinita de a readuce semenilor ordinea si calmul, iti voi darui dragoste. Si Balanta se retrase umila spre locul sau.

Tu, Scorpionule, ai o insarcinare foarte dificila. Vei avea iscusinta sa patrunzi mintile oamenilor, dar nu iti va fi permis sa vorbesti despre ceea ce inveti. De multe ori vei fi cuprins de amaraciune datorita celor pe care le descoperi. Aceasta te va apropia insa de Mine si nu vei uita niciodata ca acolo unde nu sunt Eu va fi doar pervertirea Ideii Mele… Tu vei vedea atat de multi oameni traind asemeni animalelor si vei lupta atat de mult cu instinctele lor, incat uneori vei pasi alaturi de cale. Totusi, mai devreme sau mai tarziu, te vei reintoarce la Mine si de aceea primeste supremul dar al hotararii. Scorpionul pasi ferm spre locul sau.

Sagetatorule, tu ai misiunea de a-i face pe oameni sa rada, caci atunci cand inteleg gresit Ideea Mea devin posaci. Umorul tau le va reda speranta si astfel isi vor intoarce privirea spre Mine. Vei trece prin multe incercari si in fiecare existenta vei cunoaste neastamparul. Iti harazesc darul infinitei abundente pe care o vei raspandi pretutindeni, iradiind lumina. Sagetatorul se retrase jovial la locul sau.

De la tine, Capricornule, vreau straduinta si sudoarea fruntii, pentru ca tu ai menirea de a-i invata pe oameni sa munceasca. Misiunea ta nu este usoara, caci vei purta toata truda oamenilor pe umerii tai. Insa pentru jugul poverilor tale eu iti daruiesc intreaga responsabilitate a omului. Iar Capricornul pleca devotat spre locul sau.

Tu, Vărsătorule, eşti vizionarul omenirii, privirea ta desluşeşte toate posibilităţile glorioase. Vei trăi însă durerea singurătăţii pentru că această viziune nu-ţi permite să personifici Dragostea Mea. Dar pentru a-i întoarce pe oameni către noile şanse primeşte darul libertăţii pentru a servi omenirea oricând va avea nevoie de tine. Vărsătorul păşi încrezător spre locul său.

Tu, Peşte, ai cea mai grea misiune dintre toate. Îţi cer să ridici pe umerii tăi toată suferinţa omului. Lacrimile tale sunt menite să fie lacrimile Mele. Durerea aceasta este rodul înţelegerii greşite a Odei Mele, dar tu exişti, ca să-i aduci omului compasiunea. De aceea îţi hărăzesc darul cel mai de preţ: vei fi singurul dintre cei 12 copii ai Mei care Mă va înţelege. Iar puterea cuprinderii divine este pentru tine felul în care te vei apropia de oameni şi vei răspândi credinţa. Şi Peştele se retrase emoţionat la locul său.

Astrologie, Horoscop, ConstelațieDumnezeu a spus: „ Fiecare dintre voi are o scanteie din Mine. Dar nu trebuie sa luati partea drept intregul, sa o nesocotiti ori sa o identificati cu Creatorul. Toti 12 laolalta sunteti Unul. Creatorul insa este mai mult decat aceasta.

Cei 12 copii au pornit sa-si indeplineasca menirea. Insa cum fiecaruia ii parea darul celuilalt mai atragator s-au intors la Dumnezeu. El le-a spus: „Fiecare din voi a crezut ca darurile celuilalt sunt mai pretioase. De aceea va permit sa le schimbati. Si pentru o clipa fiecare copil s-a entuziasmat imaginandu-si toate posibilitatile noii sale misiuni.

Dar Dumnezeu a suras si a spus: va veti intoarce de multe ori la Mine sa-Mi cereti sa va eliberez de misiunea voastra si de fiecare data eu va voi indeplini dorinta. Veti trece prin nenumarate incarnari inainte de-a va implini misiunea initiala pe care a-ti primit-o de la Mine. Va daruiesc un timp nemasurat pentru aceasta, dar numai cand veti duce la bun sfarsit menirea, voi veti putea fi una cu Mine.

Sursa acestei minunate povestioare este internetul și merită , din când în când, să ne-o mai reamintim, asta fiindcă ne demonstrează , că noi , oamenii , deși suntem unici în felul nostru și atât de diferiți , doar împreună alcătuim întregul acestei vieți minunate. Chiar dacă am fost clădiți diferiți , fiecare cu părți bune, sau mai puțin bune, avem posibilitatea să descoperim părțile bune în tot omul și să ne completăm reciproc, totul pentru o lume mai bună. Ș-apoi  așa diferiți cum ne-a creat divinitatea, avem nevoie unii de ceilalți, ne completăm reciproc și fiecare dintre noi, indiferent din care zodie facem parte, contribuim la bunul mers al călătoriei noastre pe acest pământ .

Un lucru este sigur: dacă toți am fi perfecți  am trăi într-o lume imperfectă .

 

 

10 comentarii la articolul “Menirea spirituală a celor 12 semne zodiacale

    • Majoritatea o spun -”Îmi place sa citesc horoscopul, este singurul loc unde am iubit(ă), bani și… îmi merge bine.” Tot binele din lume ti-l doresc , draga Potecuta ! 🙂

    • Uneori si singuratatea este buna…Seneca spunea ca „singurătatea este pentru spirit ceea ce hrana este pentru corp. ” Iti doresc sa fii inconjurata de oameni care sa-ti faca viata frumoasa ! O zi excelenta si un w/e pe placul inimii tale ! 🙂

  1. Dumnezeu I-a facut pe oameni …aproape perfecti caci, I-a facut dupa chipul si asemanarea Sa . Ca oamenii au ales altceva in loc sa stea si sa haladuiasca linistiti prin Eden , asta a fost alegerea lor iar Dumnezeu , i-a taxat instantaneu . Dumnezeu le-a dat oamenilor si Duh pentru ca oamenii , sa denumeasca toate creatiile si creaturile Sale dupa cum gandesc ei asa incat , chestia cu zodiile si cuvintele pe care Dumnezeu le-ar fi spus cuiva , nu-i decat o inventie a unora care , au castigat si castiga inca bani si-o viata mai buna , comparativ cu credulii ce-i asculta . Respect mcooper 801 ! Respect deoarece , incerci sa indulcesti cumva amarul si incertitudinile vietii pe care o traiesc unii , fie si prin cautarea si gasirea unor astfel de povestiri pe NET . Daca unii au senzatia ca se regasesc in ele …asta-i treaba lor . Pentru asta , meriti tot respectul omule insa , sa sti de la mine ca , singura lume perfecta cu oameni perfecti , ramane in continuare tot … ” cea de dincolo ” ! Respect !!!

    • Foarte de acord cu tine, draga Marian ! S-apoi decat „roboti” , mai bine oameni ! 🙂 O zi frumoasa si un w/e plin de bucurii ! 🙂

  2. Bănuiam eu că Berbecul e mereu cel dintâi, mai ales că-i Stăpânul Seminței! 😉 Cuvintele din final merită să fie ținute minte! Gânduri bune și urări din cele mai benefice, dragă prietene! 🙂

    • Multumesc mult pentru trecere si frumoasele cuvinte, draga Petru ! Intr-adevar ti se potriveste , esti un factor de multiplicare a tot ceea ce este frumos si bun …sa ai o duminica cu mult frumos ! 🙂

Lasă un comentariu