Fă-ţi comoară în cer

comoara pt cer”Mii de lumânări pot fi aprinse de către o singură lumânare, și viața lumânării nu va fi scurtată. Fericirea nu scade niciodată ,fiind împărțită.” (Buddha)

O frumoasă povestioară ne spune că un bogătan ajunse în rai. Primul lucru pe care îl făcu fu un tur de piață unde cu uimire văzu că mărfurile erau vândute cu prețuri foarte scăzute.
De îndată puse mâna pe portofel și începu să comande cele mai frumoase lucruri pe care îi cădeau ochii.
Când trebui să plătească, întinse îngerului care vindea la tejghea un teanc mare de bancnote.
Îngerul zâmbi și spuse:
– Îmi pare rău, dar acești bani aici nu au nici un fel de valoare.
– Cum așa? întrebă cu mirare bogătașul.
– Aici sunt valabili doar banii care au fost dăruiți pe pământ, răspunse îngerul.

        Să încercăm să nu uităm azi de comoara noastră din cer. Să dăruim cu iubire, necondiţionat !

        Așadar, „nu vă adunaţi comori pe pământ, unde molia şi rugina le strică şi unde furii le sapă şi le fură… ci adunaţi-vă comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le strică, unde furii nu le sapă şi nu le fură.”(Sfânta Evanghelie după Matei)

Fiți o binecuvântare , încurajați mereu și ajuți-vă semenii ! Toate ,aici pe pământ .

4 comentarii la articolul “Fă-ţi comoară în cer

  1. Mare problemă-i cu portofelul nostru și multe necazuri pot veni dacă doar îndesăm în el.
    Îți doresc să ai numai bucurii, dragă Cornel!

  2. M.Cooper , omule bun , daca cu citatul din Buddha , sunt mai mult decat de acord { la varsta mea asta mi-ar lipsi : sa imi pierd sperantza vesniciei } , ” frumoasa povestioara ” in schimb , ma face sa-ti reamintesc cuvintele Domnului si Mantuitorului Iisus Hristos spuse prin intermediul apostolului Matei si scrise in Evanghelii la cap.19 /23,24 : ” este mai usor sa treaca o camila prin urechea acului decat sa intre un bogat in imparatia lui Dumnezeu ” . Intrebarea fireasca ce se impune este : cum dracu-a ajuns ala acolo ? Pe cine ma-sa a ” uns ” pentru o figura d’asta ? Nu de alta dar… chiar m-am obisnuit cu alta zicere a Domnului : ” Imparatia lui Dumnezeu este a celor saraci si asupriti ” si , cum am fost suficienta vreme si una si alta… Respect total M.Cooper si-ti doresc din tot cugetul meu sa fii precum o lumanare : sa oferi si sa mentii vesnic LUMINA !!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu