Cele mai absurde plângeri ale turiştilor britanici

Imagini pentru curiozitatiPentru că tot este perioada vacanțelor(pentru unii doar) haideți să ne mai și râdem un picuț, că doar este vară și frumos pe-afara, iar dacă ne aflăm în vacanță, cu atât mai bine.

Plaje cu prea mult nisip şi prezenţa peştilor în mare se numără printre cele mai absurde şi bizare plângeri ale turiştilor britanici din concediile petrecute de aceştia în străinătate.

Reclamaţiile au fost menţionate pe Twitter, pe un cont dedicat vacanțelor britanicilor. Este de așteptat ca lista de plângeri inedite să crească în mod considerabil în sezonul estival.

Sub protecţia anonimatului, un turist îşi exprimă „groaza” legată de prezenţa peştilor în mare. „Nimeni nu ne-a avertizat despre asta. Copiii erau de-a dreptul terifiaţi”, a scris bărbatul.

Un alt utilizator de Twitter şi-a împărtăşit nemulţumirea legată de disconfortul creat de „plaja cu prea mult nisip”.

O doamnă s-a plâns de faptul că a cerut pentru ea şi logodnicul ei o cameră cu două paturi separate, în schimb au primit un pat matrimonial, iar acum este însărcinată.

O altă turistă a fost nemulţumită de faptul că soţul său, care venise să se odihnească, a fost deranjat de imaginea doamnelor care făceau plajă fără sutien.

Un alt britanic a susţinut că a fost neplăcut impresionat de faptul că fasolea servită la micul dejun nu a fost marca sa preferată.

Pe lista nemulţumirilor absurde figurează şi plângerea unui turist, deranjat de castelele de nisip construite pe plajă de copiii mult prea gălăgioşi.

Sursa: Rador.ro

         Mare-i grădina ta Doamne ! Deşi în public se iau în râs, în adâncul sufletului nu se îndoiesc câtuşi de puţin că sunt superiori tuturor celorlalte popoare, convinşi fiind că toate celelalte naţiuni sunt de fapt conştiente de superioritatea englezilor. Englezii sunt siguri că cele mai bune lucruri în viaţă îşi au originea în Anglia sau că au fost perfecţionate acolo. (din Ghidul xenofobului) . Și tot britanicii susțin ca a te naşte englez înseamnă a câştiga premiul cel mare la loteria vieţii.  Dar să fim serioși   ! Fiecare pădure/națiune iși are uscăturile ei .

Lasă un comentariu