Andreea Bocelli și o mamă de milioane

mama si copilullll

Mărturisesc că nu am știut până de curând povestea adevărată și emoționantă a vieții lui  Andrea Bocelli. Iat-o , spusă chiar de marele tenor :

„De data aceasta vreau să vă spun o mică poveste. Și ea începe în felul următor: O tânără soție însărcinată a fost dusă la spital pentru o simplă criză de apendicită. Medicii au fost nevoiți să-i pună ghiață pe stomac, iar la finalul acestor tratamente medicii i-au recomandat să avorteze copilul. I-au spus că aceasta e cea mai bună soluție pentru că pruncul se va naște sigur cu o anumită dizabilitate / infirmitate. Dar tânara și curajoasa soție a decis să nu facă avortul și copilul s-a născut.  Acea femeie era mama mea și acel copil eram eu.

Poate sunt subiectiv dar cred că ea a făcut alegerea potrivită. Și sper că această poveste să fie un îndemn pentru acele mame care se află uneori în momente dificile, în momente de viață complicate, dar vor să-și salveze viața copilului.

Ca rămas bun vă voi cânta o melodie foarte îndrăgită de copii mei și sper că vă place și vouă și am inclus-o pe ultimul album.

Cântarea e frumoasă pentru că e veselă, o cântare care exprimă fericirea.” 

O adevărată mamă , de „milioane” aș zice,care a făcut ca  fiul său să nu devină o simplă cifră într-o statistică (nr. avorturi) și ne-a fericit cu un mare artist care ne încântă viața. Andrea Bocelli nu este numai un mare tenor, ci și o mare legendă! Este cel mai iubit tenor din lume iar semnătura vocii lui este recunoscută de toată lumea. Andrea Bocelli este una dintre cele mai mari embleme ale celui de-al treilea mileniu, ca mărturie stând steaua sa de pe Hollywood Walk of Fame. Bocelli deține o mulțime de premii și distincții, printre care: „Best Singer Of The Year”, „Best Seller Of The Year”, „Best Italian Singer”, „Best Classical Interpretation”, „Album Of The Year”, „World’s Best-Selling Classical Artist”, „America Award”, „Bestseller Of The Year”.

Andrea Bocelli s-a născut cu niște probleme oftalmologice și a orbit de tot la 12 ani. Cu toate acestea, a ajuns Andrea Bocelli.

Jos pălăria pentru Andrea Bocelli, plecăciune pentru mama care l-a adus pe lume.

Cuvintele sunt de prisos , concluzii de tras ,nenumărate.

 

8 comentarii la articolul “Andreea Bocelli și o mamă de milioane

 1. Recunosc că nici eu nu știam povestea marelui Andrea Bocelli, și tocmai de aceea îți sunt recunoscător că ne-ai oferit-o aici, alături de minunatul cântec. Se întâmplă adesea ca tocmai un handicap fizic să-l mobilizeze mai tare pe cel în cauză spre a-și demonstra calitățile. Salutări ce merg cu sârg, până la tine în Târg, dragă prietene! 🙂

 2. Salutare temerare ! 🙂
  Așa da postare ! 🙂
  Nu ca blogurile, sitte-urile și televiziunile care,
  ca să aibă audineță mare,
  publică cu nerușinare și sfidare,
  parașute, maneșiști, turnători, denunțători,interlopi și baroni locali
  ce își zic că-s mari vedete deși-s niște panglicari
  ce nu trebuie promovați
  ci la coșul cu gunoi aruncați ! 🙂
  Pe Andreea Bocceli l-am văzut de-aproape,
  cu ochii în lacrimi l-am aplaudat,
  dar despre bunătatea mamei lui din păcate,
  acum, de la tine am aflat ! 🙂
  O săptămână frumoasă prietene ! 🙂
  https://youtu.be/jA09odXuuX0
  Alioșa ! 🙂

Lasă un comentariu