Electorala, sau… SPUNE-MI CU CINE TE ÎNSOŢEŞTI, CA SĂ-ŢI SPUN CE PĂŢEŞTI

alegerea este baza

        Leul şi măgarul hotărâră să meargă împreună la vânătoare. După o zi de trudă, începură să împartă prada. Leul făcu trei grămezi şi zise:

– Prima mi se cuvine mie, ca rege al animalelor; a doua, o pun deoparte, iar a treia… îţi va face mult rău dacă nu o iei la fugă!

        Sfat electoral: porneşte la drum numai alături de cei asemenea ţie! Cei mai puternici ca tine îţi pot face mult rău!

Sursa cuvantul -liber.ro

          O povestioară cu mult tâlc, tocmai bună de ținut/învățat minte, că doar suntem din nou în fața unor alegeri …electorale . Politicienii care au fost și mai sunt și-au luat partea „leului” și ne promit în continuare că totul  va fi „miere” pentru noi ,cei care alegem…ne-am convins că totul este o minciună.  O spun datele de mai jos legate de salariul minim din țara noastră vs alte țări .

Minimum_wages_highlight_FP2019-RO

        Suntem așadar (încă) la coada „cozii” ! Oare chiar ne țineți de „măgari”, „dragi” politicieni ?!!!

        Doamne ajută ROMÂNIA !   ❤

5 comentarii la articolul “Electorala, sau… SPUNE-MI CU CINE TE ÎNSOŢEŞTI, CA SĂ-ŢI SPUN CE PĂŢEŞTI

  1. Doamne ajută României! Până acum o lună aveam senzația că voi merge la vot doar ca să mă aflu în treabă, convins că toți sunt o apă și-un pământ. Nici nu puteam absenta, pentru că ar fi fost împotriva principiilor mele de om cu simț civic și bun patriot. Nu eram convins de niciunul și mă cam săturasem să îmi depun votul numai ca să aleg cel mai mic rău dintre toate. Dar am avut norocul și bucuria să-l descopăr pe Theodor Paleologu. Să-l redescopăr de fapt, pentru că îl știam deja. Și îl consider omul providențial, acela care ar putea schimba fața României. Cu șanse puține însă, pentru că inerția neimplicării face ravagii. Eu măcar mă voi prezenta cu speranțe și așteptări și socotesc că merită efortul de a sta la coadă chiar de voi aștepta cu orele, cum a fost atunci la parlamentare. Însă o voi face cu bucurie și tot eu îi sunt recunoscător dumnealui pentru că îmi dă încredere într-un viitor pe care îl sper a fi mai bun.
    Îmi cer scuze pentru articol, știu că nu politizăm pe blog, de aceea dacă îl ștergeți vă asigur că n-am să mă supăr. E doar părerea mea și nu vreau să supăr pe nimeni.

    • Și noi îl votăm! Dar de altceva mi-am adus aminte! Ce drum ar fi avut România dacă românii l-ar fi votat pe Rațiu!?

      • L-am votat!!! Ce păcat că nu împreună cu îndeajuns de mulți. Știu sigur că acel drum ar fi fost unul luminos. N-a fost să fie atunci. Acum însă mai sunt doar câteva ore, când încă pot spera din nou… Mi-a redeșteptat speranțele omul acesta, Theodor Paleologu și simt că am greșit abținându-mă de a scrie un articol în care să încerc și eu după puterile mele, să-l aduc într-o mai mare atenție. Numai cu votul, poate nu este suficientă susținerea mea, având în vedere că s-a lovit ca de niște pereți invizibili în încercarea lui de a răzbate înspre conștiințele noastre. Sistemul ticăloșit l-a ținut în spatele cortinei, nedându-i șansele unei confruntări reale și la vedere cu ceilalți, așa cum s-ar fi cuvenit și cum era normal într-un stat de drept. De-aia când zic Doamne ajută, îmi pun nădejdi dincolo de scorurile sondajelor…

  2. Toți candidații sunt puternici și vor deveni și mai mari și tari după ce-și văd sacii în căruță. Firește că trebuie să ne facem datoria și să alegem unul care măcar să știe bine românește și să ne reprezinte cu cinste peste hotare.

Lasă un comentariu