1. Mărul conține substanțe antioxidante care ajută la reducerea colesterolului și micșorarea riscul de apariție a cancerului de sân și plămâni.
2. Pliculețele de ceai au fost inventate accidental. Americanul Thomas Sullivan, un comerciant de ceaiuri, a creat plicurile pentru a trimite mostre clienților săi. Aceștia au crezut că trebuie să fiarbă ceaiul cu tot cu plic și astfel, pe baza feedback-urilor primite, s-a trecut la producția în masă a ceaiului la plic.
3. Bananele ne pot ajuta în lupta împotriva depresiei. Ambalate În foaie de ziar și puse într-un loc răcoros se conserva mult mai bine.
4. Pentru a prepara o mămăliguță „ca la mama acasă”, în apa în care se pregătește mămăliga se pun 2 linguri de ulei.
5.Cartofii nu putrezesc și nici nu mucegăiesc în sac dacă în acesta se pune un măr.
6. Ștevia (nu cea pentru sarmale), originara din America de Sud, este de 300 de ori mai dulce ca zaharul.
7. Consumul de cafea poate preveni chelirea. Cofeina stimulează creșterea foliculilor și blochează o substanță chimică din sânge care distruge foliculii capilari.
8.Consumând carne de pește poți preveni cancerul. Omega 3 luptă împotriva cancerului de prostata.
9.Sucul de roșii întărește carnea sau legumele dacă este pus de la început. Pentru a evita acest lucru, sucul de roșii se pune când legumele sau carnea sunt aproape fierte.
10.Cui cu cui se scoate. Petele de vin rosu se pot scoate ,pe lângă sare, cu vin alb.
Interesante și utile! Mulțumesc!
Foarte interesant!
Eu știam doar de câteva picături de ulei în apa de mămăligă, dar voi încerca și cu două linguri. Mulțumesc, dragă Cornel!
Incercarea moarte n-are! Toate cele bune, draga prietene !
Informatie foarte utila, mersi.