Cere și ți se va da, dar nu uita să și mulțumești !

      Să nu fim copii vitregi | Urcuș spre Înviere  Este bine ca atunci când cerem ceva , și n-i se dă , să și mulțumim celui căruia i-am făcut solicitarea. Din păcate , de multe ori uităm să o mai facem, inclusiv când cererea noastră este spre  mai Sus …

          Se spune că un director de vânzări dintr-o firmă de renume avea o întâlnire de afaceri foarte importantă la un client de potențial. Întâlnirea era fixată la sediul  clientului , situat undeva prin  centrul  orașului, în jurul orei  10,00. Omul nostru de vânzări și-a luat o marjă de jumătate de ceas pentru a ajunge în timp util la sediul clientului, inclusiv pentru a reuși să-și parcheze mașina. Însă, surpriză :nici un loc de parcare nu era disponibil la acea ora. Stresat de aceasta situatie, omul nostru mai făcu un tur , poate , poate se va elibera  vreun loc de parcare. Fiind în impas, făcu o rugăminte către Doamne , Doamne:

-Doamne ajuta-mă să dau de un loc de parcare pentru a ajunge la întâlnire la ora stabilită!

Nici nu terminase bine rugămintea că tocmai o mașină părăsea parcarea, taman pe placul directorului de vânzări. Nici nu apuca sa parcheze bine mașina și „grijuliu” se adresă din nou lui Dumnezeu:

-Mulțumesc Doamne ! Nu mai am nevoie de ajutor pentru ca m-am descurcat déja!

             Nu degeaba se mai spune că mulțumirea îl face pe sărac bogat, iar nemulțumirea îl face pe bogat sărac.

„Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide”(Matei 7:7), și tot El a fost cel care a spus: „Toate câte cereți, rugându-vă, să credeți că le-ați primit și le veți avea”.(Marcu 11:24)

2 comentarii la articolul “Cere și ți se va da, dar nu uita să și mulțumești !

Lasă un comentariu