Când totul pare că-ți merge pe dos, fii optimist !

D-zeu te ajutasOrice se întâmplă în viață este spre binele nostru, așa că încetează să-ți mai faci griji pentru viitor și lasă trecutul acolo unde este  !

După evenimentele de la 11 septembrie, o firmă a invitat membrii rămași ai altor firme care fuseseră afectate de atentate să împartă spațiul de birouri rămas disponibil.

La una din întâlnirile de dimineață, șeful serviciului de securitate a spus poveștile acelor oameni rămași în viață… și motivele lor salvatoare au fost toate lucruri „MICI”:

Așa cum probabil ați mai auzit, directorul firmei a supraviețuit în ziua aceea fiindcă fiul lui începuse grădinița.

Un altul a rămas în viață fiindcă ieșise să cumpere gogoși.                   Citeste mai mult

Telefonul de la ora 10 seara

Într-o duminică seara, un preot a lucrat până târziu, și s-a decis să o sune pe soția lui înainte de a pleca către casă. Era aproximativ ora 10 seara, dar soția lui nu i-a răspuns la telefon. Preotul a lăsat telefonul sa sune de mai multe ori. I s-a părut ciudat că nu a dat de soția lui. S-a decis să-și împacheteze lucrurile și să încerce apoi din nou. Citeste mai mult

Concentrează-te asupra prezentului ! Viitorul rezultă din ceea ce faci ACUM.

A fi capabil să rezolvi simultan cât mai multe lucruri poate părea o virtute în lumea contemporană care trăieşte cu butonul  „repede înainte”. Dar a face mai multe lucruri în același timp nu este deloc un semn de eficienţă, ba dimpotrivă; este un adevăr confirmat de o echipă de cercetători de la Universitatea Utah.

Citeste mai mult