Dacă nu știați , aflați acum 11 curiozități despre telefoanele mobile

Imagini pentru telefonul mobil si cafeaua1. Primul telefon mobil a fost creat în 1973 de către Martin Cooper, fost manager în cadrul firmei Motorola.  La 3 aprilie 1973  avem primul apel de pe un telefon mobil efectuat, bineînțeles ,de către M. Cooper .

2.În Japonia 90% din telefoanele comercializate sunt rezistente la contactul cu apa , asta pentru  că tinerii obișnuiesc să le folosească chiar și atunci când se află sub duș. Citeste mai mult

Dacă nu știați , aflați acum 11 curiozități despre corpul uman

Imagini pentru Corpul uman,1. Dacă toţi cei 600 de muşchi ai corpului uman s-ar încorda în acelaşi timp şi în aceeaşi direcţie, omul ar putea ridica o greutate de 25 de tone.

2. Din punct de vedere fizic o femeie poate naşte treizeci şi cinci de copii de-a lungul vieţii.

3. Un creier uman generează mai multe impulsuri electrice într-o zi decât toate telefoanele mobile din lume. Spre deosebire de impulsurile telefoanelor mobile, cele generate de creier nu poluează mediul înconjurător. Citeste mai mult

Dacă nu știați , aflați acum 11 curiozități despre ciocolată

 

1. Un consum moderat si regulat de ciocolata ne face mai inteligenti. Cel putin asta deducem din studiu conform caruia exista o stransa legatura intre cantitatea de ciocolata consumata la nivelul unei tari si numarul de laureati Nobel pe care acea tara ii da.

2. Cea mai lunga perioada din istoria sa, ciocolata a fost consumata in stare lichida. Citeste mai mult